Dukhovna pryroda slova yak zasobu komunikatsiyi ta tvorennya u vzayemopov’yazanosti z katehoriyeyu pravdy [The spiritual nature of the word as a means of communication and creation in relationship with the category of truth] - Petrenko, Svitlana (Актуальні питання масової комунікації, 2022)
Цей матеріал подано до обговорення на сторінках журналу. Він має статус робочого варіанта, чернетки можливої статті, препринту. Участь в обговоренні може брати будь-хто, подаючи у розділ "Дискусії та обговорення" наступних випусків свої матеріали з покликанням на цей матеріал. Автор цього ж матеріалу, у випадку написання наукової статті, повинен обов' язково зробити покликання на свій матеріал, який він подавав на обговорення. Поданий у цьому випуску матеріал присвячено  концептуальному та дискурсивному аналізові природи і властивостей слова як форми існування та донесення правди, виявлення його комунікаційних властивостей і взаємопов’язаності з категорією правди в історіографічному та біблійному дискурсах.
Keywords: категорія правди; духовна природа слова; біблійний дискурс