The War in Ukraine: Rethinking Values in Communications - Oltarzhevskyi, Dmytro (Актуальні питання масової комунікації, 2022)
Цей матеріал подано до обговорення на сторінках журналу. Він має статус робочого варіанта, чернетки можливої статті, препринту. Участь в обговоренні може брати будь-хто, подаючи у розділ "Дискусії та обговорення" наступних випусків свої матеріали з покликанням на цей матеріал. Автор цього ж матеріалу, у випадку написання наукової статті, повинен обов’ язково зробити покликання на свій матеріал, який він подавав на обговорення. Проект статті присвячено онлайн-виступу автора на 29-му Міжнародному дослідницькому симпозіумі зі зв’язків з громадськістю (BledCom) (Slovenia) 1 червня 2022 року (https://www.bledcom.com/com/copy-of-bledcom-2022-to-introduce-hybrid-conference-access). Виступаючи на тему, автор пояснив різні виміри комунікації, які стали очевидними в різних місцях і між різними зацікавленими сторонами після російського вторгнення в Україну 24 лютого.