LIUDMYLA FYLYPOVYCH: Vidhuk na material Svitlany Panchenko «Vid palomnytstva do relihiinoho turyzmu: istoriia i suchasnist» [LIUDMYLA FYLYPOVYCH: Feedback on the material of Svitlana Panchenko "From pilgrimage to religious tourism: history and modernity"] - Филипович, Людмила (Актуальні питання масової комунікації, 2022)
Цей відгук подано як участь в обговоренні на сторінках журналу матеріалу Світлани Панченко «Від паломництва до релігійного туризму: історія і сучасність». Відгук має статус робочого варіанта, чернетки можливої статті, препринту. Участь в обговоренні може брати будь-хто, подаючи у розділ "Дискусії та обговорення" свої матеріали з покликанням на матеріал, що обговорюється. Автор цього ж матеріалу, у випадку написання наукової статті, повинен обов’ язково зробити покликання на свій відгук.